Njoftime tek bkh

Njoftim për shtyp datë 31.07.2023

Kreu Rreth nesh Misioni Veprimtaria Drejtuesi i SPAK Prokurorët Drejtori i BKH Struktura Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Kushtetuta Kodet Ligjet për Prokurorinë Legjislacioni Penal AKTE NËNLIGJORE Ligje të tjera Legjislacion Ndërkombëtar Njoftime Media Prokuroria e Posaçme BKH Vende Vakante Prokuroria e Posaçme BKH Programi i Transparencës PROGRAMI I TRANSPARENCËS SPAK PROGRAMI …

Njoftim për shtyp datë 31.07.2023 Read More »

Komunikatë për mediat Datë 12.07.2023

Kreu Rreth nesh Misioni Veprimtaria Drejtuesi i SPAK Prokurorët Drejtori i BKH Struktura Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Kushtetuta Kodet Ligjet për Prokurorinë Legjislacioni Penal AKTE NËNLIGJORE Ligje të tjera Legjislacion Ndërkombëtar Njoftime Media Prokuroria e Posaçme BKH Vende Vakante Prokuroria e Posaçme BKH Programi i Transparencës PROGRAMI I TRANSPARENCËS SPAK PROGRAMI …

Komunikatë për mediat Datë 12.07.2023 Read More »

Njoftim për shtyp

Kreu Rreth nesh Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Vende Vakante SPAK BKH Njoftime PROGRAMI I TRANSPARENCËS Kontakt Njoftim per shtyp Me ftesë të Projektit të Bashkimit Evropian EU4LEA, Drejtoresha e Byrosë Kombëtare të Hetimit znj. Aida Hajnaj, ka zhvilluar në Romë një vizitë tri-ditore trajnimi me agjencitë më të njohura ligjzbatuese të …

Njoftim për shtyp Read More »

NJOFTIM PËR KUALIFIKIMIN  E KANDIDATËVE NË FAZËN E INTERVISTIMIT

Kreu Rreth nesh Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Vende Vakante SPAK BKH Njoftime PROGRAMI I TRANSPARENCËS Kontakt NJOFTIM PËR KUALIFIKIMIN  E KANDIDATËVE NË FAZËN E INTERVISTIMIT Komisioni i Përzgjedhjes në datë 30.07.2021, mbylli Fazën e Intervistës dhe përzgjedhjes së kandidatëve, për fazat e mëtejshme të konkurrimit. Për të parë listën e kandidatëve …

NJOFTIM PËR KUALIFIKIMIN  E KANDIDATËVE NË FAZËN E INTERVISTIMIT Read More »

Njoftim mbi përfundimin e procedurave të pranimit në shërbimin civil,në kategorinë ekzekutive

Kreu Rreth nesh Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Vende Vakante SPAK BKH Njoftime PROGRAMI I TRANSPARENCËS Kontakt Njoftim mbi përfundimin e procedurave të pranimit në shërbimin civil,në kategorinë ekzekutive   Lloji i diplomës “Shkenca Shoqërore” niveli minimal i diplomës “Master Shkencor/Master Profesional” Kryesekretare/Specialist Protokolli në Drejtorinë e Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse  Në …

Njoftim mbi përfundimin e procedurave të pranimit në shërbimin civil,në kategorinë ekzekutive Read More »

NJOFTIM PER HAPJEN E PROCESIT TË APLIKIMIT PËR POZICIONET OFICER PËR SHËRBIMET E POLICISË GJYQËSORE NË BYRONË KOMBËTARE TË HETIMIT

Kreu Rreth nesh Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Vende Vakante SPAK BKH Njoftime PROGRAMI I TRANSPARENCËS Kontakt NJOFTIM PER HAPJEN E PROCESIT TË APLIKIMIT PËR POZICIONET OFICER PËR SHËRBIMET E POLICISË GJYQËSORE NË BYRONË KOMBËTARE TË HETIMIT   Byroja Kombëtare e Hetimit kërkon të rekrutojë kandidatë të përshtatshëm dhe me integritet për …

NJOFTIM PER HAPJEN E PROCESIT TË APLIKIMIT PËR POZICIONET OFICER PËR SHËRBIMET E POLICISË GJYQËSORE NË BYRONË KOMBËTARE TË HETIMIT Read More »

NJOFTIM MBI ZHVILLIMIN E INTERVISTËS PËR KANDIDATËT “HETUES” NË BKH

Kreu Rreth nesh Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Vende Vakante SPAK BKH Njoftime PROGRAMI I TRANSPARENCËS Kontakt NJOFTIM MBI ZHVILLIMIN E INTERVISTËS PËR KANDIDATËT “HETUES” NË BKH   Në datën 22.07.2021 – 30.07.2021 do të zhvillohet intervistimi i kandidatëve të kualifikuar nga Testi i Eses.   Për shkak të numrit të lartë …

NJOFTIM MBI ZHVILLIMIN E INTERVISTËS PËR KANDIDATËT “HETUES” NË BKH Read More »

Njoftim – Mbyllet Faza e Korrigjimit të Eses dhe përzgjedhjes së kandidatëve për këtë fazë

Kreu Rreth nesh Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Vende Vakante SPAK BKH Njoftime PROGRAMI I TRANSPARENCËS Kontakt Njoftim – Mbyllet Faza e Korrigjimit të Eses dhe përzgjedhjes së kandidatëve për këtë fazë   Komisioni i Përzgjedhjes në datë 09.07.2021, mbylli Fazën e Korrigjimit të Eses dhe përzgjedhjes së kandidatëve, për fazat e …

Njoftim – Mbyllet Faza e Korrigjimit të Eses dhe përzgjedhjes së kandidatëve për këtë fazë Read More »

Njoftim për kandidatët e kualifikuar në Testimin e Aftësive Fizike dhe mbi zhvillimin e Testit te Ese-së me shkrim.

Kreu Rreth nesh Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Vende Vakante SPAK BKH Njoftime PROGRAMI I TRANSPARENCËS Kontakt Njoftim për kandidatët e kualifikuar në Testimin e Aftësive Fizike dhe mbi zhvillimin e Testit te Ese-së me shkrim.   Komisioni i Përzgjedhjes në datë 10.06.2021, mbylli procesin e Testimit për Aftësitë Fizike, për kandidatët …

Njoftim për kandidatët e kualifikuar në Testimin e Aftësive Fizike dhe mbi zhvillimin e Testit te Ese-së me shkrim. Read More »

Njoftim drejtuar pjesmërrësve në procesin e lëvizjes paralele dhe pranimit në shërbimin civil për pozicionet e publikuara pranë Byrosë Kombëtare të Hetimit

Kreu Rreth nesh Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Vende Vakante SPAK BKH Njoftime PROGRAMI I TRANSPARENCËS Kontakt Njoftim drejtuar pjesmërrësve në procesin e lëvizjes paralele dhe pranimit në shërbimin civil për pozicionet e publikuara pranë Byrosë Kombëtare të Hetimit Procesi i pranimit në shërbimin civil pranë institucionit të Byrosë Kombëtare të Hetimit, …

Njoftim drejtuar pjesmërrësve në procesin e lëvizjes paralele dhe pranimit në shërbimin civil për pozicionet e publikuara pranë Byrosë Kombëtare të Hetimit Read More »