Njoftim për media në lidhje me mbylljen e aplikimeve për Pozicionin e Drejtorit të BKH-së

Mesazh nga Drejtuesi i Prokurorisë së Posaçme

Për aplikimet për pozicionin e lirë të Drejtorit të Byrosë Kombëtare të Hetimit (BKH-së)

Aplikimet për pozicionin e Drejtorit të BKH-së janë mbyllur. Kam kënaqësinë t’ju informoj që në total kanë aplikuar 40 persona, nga të cilët 7 janë femra. Shikoni më poshtë listën e personave që kanë aplikuar. Komisioni i Përzgjedhjes do të fillojë menjëherë procesin e vlerësimit për çdo aplikant për të indentifikuar ata që plotësojnë ose jo kriteret ligjore  sipas Ligjit për SPAK-un (Ligji  Nr.95/2016 “Për Organizimin dhe Funksionimin e Institucioneve për të Luftuar Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar”). Të hënën në 3.02.2020, ne do të shpallim emrat e atyre që plotësojnë kriteret dhe që do të ftohen të marrin pjesë në testet e përzgjedhjes.

Arben Kraja,
Drejtues i Prokurorisë së Posaçme

Lista e aplikantëve për Drejtor të BKH-së

 1. Adriatik Ago
 2. Agim Ismaili
 3. Aida Veizaj
 4. Ajas Gjeta
 5. Arben Karkini
 6. Ardian Çipa
 7. Artan Pjetërnikaj
 8. Artan Shkëmbi
 9. Artur Beu
 10. Atnan Shehu
 11. Bardhi Koçi
 12. Blerina Bajollari
 13. Blerta Dervishi
 14. Bujar Madani
 15. Dritan Osmani
 16. Edmond Kasmi
 17. Eduart Merkaj
 18. Endri Hoxha
 19. Enver Levani
 20. Ervin Hodaj
 21. Ervin Hoxha
 22. Gentian Hilla
 23. Gentjan Shehaj
 24. Gjovalin Ulndreaj
 25. Haris Ngjeqari
 26. Ibrahim Disha
 27. Idajet Faskaj
 28. Krenar Ahmeti
 29. Kristaq Dashi
 30. Lindita Nushi
 31. Mimoza Haxhihyseni
 32. Pal Shkambi
 33. Pëllumb Seferi
 34. Petrit Imeraj
 35. Rakela Ismaili
 36. Sabri Hoxha
 37. Saimir Shehri
 38. Xhabir Zejnuni
 39. Ylli Pjetërnikaj
 40. Zef Preçi

Njoftimet e Fundit

Njoftim për shtyp datë 31.07.2023

Kreu Rreth nesh Misioni Veprimtaria Drejtuesi i SPAK Prokurorët Drejtori i BKH Struktura Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Kushtetuta Kodet Ligjet për...

Read More
Njoftim për shtyp

Kreu Rreth nesh Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Vende Vakante SPAK BKH Njoftime PROGRAMI I TRANSPARENCËS Kontakt Njoftim per shtyp Me ftesë...

Read More
Adresa
All Rights Reserved: Spak.gov.al