Komunikatë për shtyp - Takim i Drejtuesit me DNAA

 

Me datë 20 Qershor 2023, me ftesë të Prokurorit Kombëtar Antimafia dhe Antiterrorizmit Itali, (DNAA) zotit Melillo, Drejtuesi i Prokurorisë së Posaçme dhe Drejtuesi i Sektorit Bashkëpunimit Ndërkombëtar në Prokurorinë e Posaçme zhvilluan një takim pune në Romë. Në takimin koordinues merrnin pjesë dhe prokurorë të Prokurorisë Antimafia dhe Antiterrorizmit (DNAA).

Objekt diskutimi ishin rastet e bashkëpunimit ndërmjet SPAK dhe DNAA, rezultatet e arritura dhe problematikat e konstatuara.

Konkluzioni ishte që bashkëpunimi ka qënë konkret, efektiv dhe shumë i suksesshëm. U ra dakort që për të ardhmen ky bashkëpunim ndërmjet dy institucioneve të rritet në një nivel më të lartë.

 

Njoftimet e Fundit

Njoftim për shtyp (Datë 09.12.2023)

Kreu Rreth nesh Misioni Veprimtaria Drejtuesi i SPAK Prokurorët Drejtori i BKH Struktura Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Kushtetuta Kodet Ligjet për...

Read More
Njoftim për shtyp (Datë 08.12.2023)

Kreu Rreth nesh Misioni Veprimtaria Drejtuesi i SPAK Prokurorët Drejtori i BKH Struktura Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Kushtetuta Kodet Ligjet për...

Read More
Njoftim për shtyp (Datë 06.12.2023)

Kreu Rreth nesh Misioni Veprimtaria Drejtuesi i SPAK Prokurorët Drejtori i BKH Struktura Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Kushtetuta Kodet Ligjet për...

Read More

Copyright © SPAK 2023. Të gjitha të drejtat e rezervuara.