ICITAP-i i dhuron pajisje poligrafi Ministrisë së Brendshme

 

Gjatë një ceremonie zyrtare, të mërkurën, në 20.11.2011, ICITAP-i i dhuroi Ministrisë së Brendshme, pesë sete pajisjesh për ekzaminimin poligrafik. Kjo ngjarje e rëndësishme përfaqëson një hap domethënës për projektin e trajnimit dhe të sigurimit të pajisjeve për skuadrën e ekspertëve të poligrafit që do të kryejnë teste poligrafi për punonjësit e Byrosë Kombëtare të Hetimit(BKH-së) në përputhje me dispozitat e Ligjit për SPAK-un. Drejtori i Përgjithshëm dhe drejtuesit e Shërbimit për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA) – organizata ku do të punoësohen ekspertët e poligrafit, iu bashkuan Drejtuesit të Programit ICITAP dhe Drejtoreshës së INL-së (në Shqipëri) për të formalizuar dhurimin e pajisjeve të poligrafit.

Njoftimet e Fundit

Njoftim për shtyp datë 31.07.2023

Kreu Rreth nesh Misioni Veprimtaria Drejtuesi i SPAK Prokurorët Drejtori i BKH Struktura Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Kushtetuta Kodet Ligjet për...

Read More
Njoftim për shtyp

Kreu Rreth nesh Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Vende Vakante SPAK BKH Njoftime PROGRAMI I TRANSPARENCËS Kontakt Njoftim per shtyp Me ftesë...

Read More
Adresa
All Rights Reserved: Spak.gov.al