Njoftimet e procedurave per levizjen paralele dhe pranimit ne sherbimin civil

 

Shpallje 1 specialist arkiv prot

Shkarko dokumentin e plotë

Shpallje per 1 specialist BNJ

Shkarko dokumentin e plotë

Shpallje per 2 specialist logjistike

Shkarko dokumentin e plotë

Shpallje per 1 specialist per informacionin e klasifikuar

Shkarko dokumentin e plotë

Shpallje per Drejtor FSHM

Shkarko dokumentin e plotë

Njoftimet e Fundit

Njoftim për shtyp datë 31.07.2023

Kreu Rreth nesh Misioni Veprimtaria Drejtuesi i SPAK Prokurorët Drejtori i BKH Struktura Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Kushtetuta Kodet Ligjet për...

Read More
Njoftim për shtyp

Kreu Rreth nesh Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Vende Vakante SPAK BKH Njoftime PROGRAMI I TRANSPARENCËS Kontakt Njoftim per shtyp Me ftesë...

Read More
Adresa
All Rights Reserved: Spak.gov.al