Komunikatë për media

Drejtuesi i SPAK z. Arben Kraja është pritur nga Zv. Ndihmësi i Prokurorit të Përgjithshëm dhe Këshilltar i Çështjeve Ndërkombëtare, Mr. Bruce C. Swartz në Washington DC, SHBA. Në takim drejtuesi i SPAK shprehu mirënjohje për mbështjen intensive të Departamentit të Drejtësisë Amerikane (DOJ) dhe diskutuan hapat e ardhshme për SPAK dhe shkëmbimin e letërporosive.

 

Njoftimet e Fundit

Adresa
All Rights Reserved: Spak.gov.al