Njoftim Për Hetues Financiar

“Për shpallje njoftimi në përfundim të vlerësimit paraprak të dokumentacionit në pozicionin Hetues Financiar”

 

Në mbështetje të nenit 21 të Ligjit Nr. 95/2016 “Për organizimin dhe funksionimin e institucioneve për të luftuar korrupsionin dhe krimin e organizuar” dhe Rregullores Nr. 248 Prot., datë 27.04.2022 “Për caktimin e rregullave për organizimin e procedurës së konkurimit dhe emërimit të hetuesve të Sektorit të Hetimit Financiar”,

 

U R D H Ë R O J:

 

 • Publikimin e listës emërore në faqen zyrtare të Spak të kandidatëve të cilët kalojnë në fazën e dytë të konkurimit:

 

 1. Adelajda Gjysho Metaj;
 2. Adush Adnan Laha;
 3. Afrim Fuat Fejzullari;
 4. Altin Refat Korreshi;
 5. Amanda Pëllumb Gjoka;
 6. Andri Ilirjan Neli;
 7. Anduen Tonin Abazi;
 8. Anisa Neki Jahollari;
 9. Ardian Hamit Hasku;
 10. Argjend Shefki Tota;
 11. Artur Feta Mersini;
 12. Besmir Mahmud Karaxha;
 13. Çezar Baftjar Keçi;
 14. Dritan Petrit Osmani;
 15. Edikel Enver Bregasi;
 16. Edlir Firdusi Ajazi;
 17. Elton Riza Kërluku;
 18. Elvis Pëllumb Serani;
 19. Endri Artan Meçi;
 20. Endrit Ibrahim Hoxha;
 21. Eriona Arjan Daupaj;
 22. Erjana Vangjel Pjetri;
 23. Ermal Njazi Milori;
 24. Ervin Lindo Ballaci;
 25. Fiorela Bashkim Sina;
 26. Fjoren Aleksandër Ziu;
 27. Florenc Gurtali Gjona;
 28. Fotion Perparim Malaj;
 29. Gentjan Laim Keshi;
 30. Gentjan Mato Mataj;
 31. Gerti Perikli Loli;
 32. Gevi Shpetim Gazheli;
 33. Gjergji Nikolla Prifti;
 34. Gledion Gazmend Fortuzi;
 35. Ilia Thodhoraq Gogo;
 36. Ilir Vladimir Liço;
 37. Ilirjana Bujar Zylfo (Guri);
 38. Jonilda Pashk Methasani (Caca);
 39. Klajdi Skënder Grykshi;
 40. Kleanda Medi Vebillari;
 41. Klidi Kristo Proko;
 42. Klodian Nikolet Vasia;
 43. Krenar Neim Bici;
 44. Ledian Muhamet Kolgjoka;
 45. Leonart Islam Allkja;
 46. Lorena Petraq Mërkuri;
 47. Luan Fatmir Sinanaj;
 48. Lulzim Isuf Marini;
 49. Marino Stavri Mazniku;
 50. Mikel Petrit Ibro;
 51. Oltion Kujtim Braho.
 52. Ritano Artur Nano;
 53. Saimir Isa Shkambaj;
 54. Sinderbeg Seladin Smakaj;
 55. Vera Dedë Vasia;

 

 • Kandidatët e tjerë të cilët kanë konkuruar dhe nuk janë pjesë e listës emërore janë njoftuar individualisht nga Sektori i Burimeve Njerëzore mbi arsyet e moskualifikimit.

 

 • Brenda pesë (5) ditëve kalendarike nga data e njoftimit individual, kandidatët që nuk janë kualifikuar, kanë të drejtë të paraqesin ankesë me shkrim pranë Prokurorisë së Posaçme. Ankuesi merr përgjigje brenda pesë (5) ditëve kalendarike nga data e përfundimit të afatit të ankimit.

 

 • Testimi dhe intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet në mjediset e Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, Rruga: “Jordan Misja”, Tiranë.

 

 • Kandidatët do të njoftohen përmes një njoftimi të dytë në faqen zyrtare të Spak mbi datën dhe orën e saktë për fazat e tjera të konkurimit.

 

 • Ky urdhër hyn në fuqi menjëherë.

Njoftimet e Fundit

Adresa
All Rights Reserved: Spak.gov.al