Krijohet Prokuroria e Posaçme me betimin e 8 anëtarëve prokurorë

Krijohet Prokuroria e Posaçme me betimin e 8 anëtarëve prokurorë

Prokuroria e Posaçme u krijua më datë 19 Dhjetor 2019. Tetë anëtarë prokurorë të Prokurorisë së Posaçme u betuan pranë Presidentit të Republikës së Shqipërisë, ashtu siç parashikon Ligji “Për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”- Neni 61, paragrafi 2.

Prokurorët e Prokurorisë së Posaçme, me një mandat 9-vjeçar janë:

Altin Dumani
Arben Kraja
Behar Dibra
Edvin Kondilli
Elida Celami(Kaçkini)
Ened Nakuçi
Enkeleda Millonai
Klodian Braho

Njoftimet e Fundit

Njoftim për shtyp (Datë 09.12.2023)

Kreu Rreth nesh Misioni Veprimtaria Drejtuesi i SPAK Prokurorët Drejtori i BKH Struktura Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Kushtetuta Kodet Ligjet për...

Read More
Njoftim për shtyp (Datë 08.12.2023)

Kreu Rreth nesh Misioni Veprimtaria Drejtuesi i SPAK Prokurorët Drejtori i BKH Struktura Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Kushtetuta Kodet Ligjet për...

Read More
Njoftim për shtyp (Datë 06.12.2023)

Kreu Rreth nesh Misioni Veprimtaria Drejtuesi i SPAK Prokurorët Drejtori i BKH Struktura Prokuroria e Posaçme Byroja Kombëtare e Hetimit Legjislacion Kushtetuta Kodet Ligjet për...

Read More
Adresa
All Rights Reserved: Spak.gov.al

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *